MAKSUTON WebinaArI

Päiväkodin pihan suunnittelu ja käyttö oppimisympäristönä

Presented by
KOMPAN Suomi

Webinaarissa saat

tietoa uusimmista tutkimustuloksista leikkipaikkojen hyödyistä pienille lapsille

KOMPAN Play instituutin johtaja Jeanette Fich Jespersen kertoo, miksi leikkiminen on tärkeää varhaislapsuudessa ja mitkä tekijät vaikuttavat leikkimotivaatioon uusimpien tutkimustulosten valossa.

ideoita siihen, miten suunnitella leikkipaikasta houkutteleva 1-5-vuotiaille lapsille ja heidän hoitajilleen

KOMPAN Play instituutin johtaja Jeanette Fich Jespersen listaa 10 tärkeintä seikkaa, jotka tulisi ottaa huomioon taaperoiden leikkipaikkojen suunnittelussa.

uusia työkaluja päiväkodin pihan hyödyntämiseen päivittäisenä oppimisympäristönä

Varhaiskasvatuksen kouluttaja Saara Viteli kertoo, millä tavoin varhaiskasvattajat voivat hyödyntää KOMPANin leikkivälineisiin laadittuja opetusmateriaaleja opetussuunnitelman mukaisen opetuksen suunnittelussa ja totetutuksessa päiväkodeissa.

about

Jeanette Fich Jespersen

Jeanette toimii KOMPAN Play instituutin johtajana, joka on KOMPANin leikkiin keskittynyt asiantuntijakeskus. Jeanettella on tärkeä rooli taustatutkimuksen, uusien konseptien sekä käyttäjätestauksen suunnittelussa ja toteuttamisessa KOMPANin tuotekehityksessä. Hän puhuu lukuisissa seminaareissa ja konferensseissa ympäri maailmaa aiheista, kuten lapsista ja leikistä, oppimisesta ja leikistä, terveydestä ja leikkimisestä, sosiaalisesta inkluusiosta ja esteettömästä suunnittelusta. Jeanette toimii myös mm. Etelä-Tanskan yliopiston terveystieteellisen tiedekunnan johtokunnan jäsenenä ja KOMPAN konsernin hallituksen jäsenenä.

about

Saara Viteli

Saara toimii pääkouluttajana Fun Academyllä ja on kouluttanut opettajia ympäri maailmaa mm. Kiinassa, Singaporessa, Yhdysvalloissa, Brasiliassa, Espanjassa ja Suomessa. Saara käy usein puhumassa sekä isännöimässä työpajoja koulutusfoorumeilla ja maailmanlaajuisissa konferensseissa. Hän jakaa intohimoisesti parhaita käytäntöjä, jossa keskitytään nykypäivän leikkiin pohjautuvaan aktiiviseen oppimiseen, jossa painopiste on oppimisympäristöissä. Saaran taustat ovat varhaiskasvatuksessa ja erityisopetusneuvonnassa ja hän uskoo, että varhaiskasvatus on ylivoimaisesti paras tapa saada aikaan myönteinen vaikutus.